Lijst van de panden die met uw criteria overeenkomen: 28

    Stad Type Doel Prijs
Zaventem appartement te koop € 215.000
Bewoonbare oppervlakte: 71 m2
Prachtig volledig gerenoveerd éénkamerappartement met ondergrondse autostaanplaats en kelder. Omvat op de eerste verdieping living met aansluitend keuken , kleine dressing + toilet. Op de tweede verdieping een grote slaapkamer + mezzanine en volledige badkamer. Alles gerenoveerd met oog voor kwalitatieve moderne materialen. Er is een ondergrondse private autostaanplaats en privé kelder. Het appartement wordt verwarmd met gas + warmtepomp. Dak en muurisolatie werden vorig jaar vernieuwd. Vg,wg,gdv,Gvkr (ref: 3969088)

Meer details

Kampenhout bouwgrond te koop € 318.820
Bewoonbare oppervlakte: 380 m2
Centraal gelegen tussen Brussel, Leuven en Mechelen .Laatste Villagrond aan de rand van een natuurgebied, met een oppervlakte van 16a78ca. De tuin is zuid-west gericht. Perceelsbreedte vooraan van 25m. Bouwbreedte circa 17m. Bouwdiepte: 15m, en een totale grondplaatoppervlakte van 255 m². Geen bouwverplichting. Kosten opmeting ten laste van koper. Stedenbouwkundige info: woonpark - geen dagvaarding uitgebracht - geen voorkooprecht. (ref: 3962137)

Meer details

Kampenhout huis te koop € 285.000
Bewoonbare oppervlakte: 160 m2
Woning met 4 slaapkamers, garage en tuin omvat, gelijkvloers : hal, een ruime zuid gerichte lliving met aansluitend een ingerichte keuken. Badkamer, wasplaats met douche en een apart toilet. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een geïsoleerde zolder. Deze woning heeft een kelder , een zuid gericht terras en tuin en aparte garage en tuinberging. VgWg,Gdv, Gvv. (ref: 3958419)

Meer details

Kampenhout villa te koop Prijs op aanvraag
Bewoonbare oppervlakte: 212 m2
Prachtig gerenoveerde villa op 17 are in woonpark met een centrale ligging in het groen, en in de driehoek Brussel, Leuven en Mechelen. Omvat gelijkvloers, centraal de inkomhal, met daaromheen een grote leefruimte van 80m² , ingedeeld met salon, eetkamer, bureelruimte en een super uitgeruste keuken. Dit alles sluit aan op een zuid-west gericht terras en een grote tuin. Boven zijn er 3 grote slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer. Tot slot is deze villa volledig onderkelderd en heeft ze nog een ruime zolder. (ref: 3926352)

Meer details

Kortenberg gelijkvloerse verdieping te koop Prijs op aanvraag
Bewoonbare oppervlakte: 90 m2
Gelijkvloers appartement met terras, 2 slaapkamers en ondergrondse garage op wandelafstand van het centrum, en tegenover het abdijpark. Omvat gelijkvloers, hal met toilet. Een ruime living met aansluitend de ingerichte keuken. Nachtal met 2 slaapkamers eneen badkamer met ligbad. Een groot terras aan de achterkant met zicht opeen mooie tuin. To slot een ondergrondes garage en parking buiten. en een berging. Vg, wg, Gdv, Gvkr. (ref: 3917132)

Meer details

Kampenhout huis te koop Prijs op aanvraag
Bewoonbare oppervlakte: 174 m2
Mooie bungalow met uitbreidingsmogelijkheden gelegen aan de rand van een recreatiedomein.Omvat gelijkvloers : hal me toilet. Een zonovergoten living met aansluitend keuken, veranda en aparte ruimte met Jaccuzzi. Nachthal met 3 slaapkamers en badkamer. Er is een vaste trap naar de bovenverdieping met een extra kamer en 36m² bruikbare zolderruimte. Tot slot beschikt deze woning over een grote garage en een extra loods van 61m² (ref: 3868466)

Meer details

Zaventem Nossegem gelijkvloerse verdieping te koop Prijs op aanvraag
Bewoonbare oppervlakte: 55 m2
Gelijkvloers appartement van 55m² met 1 slaapkamer en ondergrondse autostaanplaats omvat: op het gelijkvloers, hal, een ruime living met open volledig geïnstalleerde keuken. Grote badkamer en 1 slaapkamer. Ondergrondse parking en kelder. vg,wg,Gdv,Gvv. (ref: 3823407)

Meer details

Kampenhout bouwgrond te koop Prijs op aanvraag
Prachtige villagrond in het woonpark " Ter Bronnen". Het perceel is gelegen in het midden van de Van Bellinghenlaan, en is geschikt voor een open bebouwing met een vloerplaat van 210m². Daarnaast heeft u nog voldoende ruimte voor een tuin in het groen. Wp,Gdv, Gvkr,Vv (ref: 3350222)

Meer details

Kortenberg dakappartement Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 90 m2
Prachtig gerenoveerd dakappartement met 2 slaapkamers tegenover het abdijpark en op wandelafstand van het centrum en het station. Omvat op de 3e verdieping (met lift) . Hall met toilet. Een ruime living met aansluitend een volledig ingericht keuken. Nachthal met 2 slaapkamers , badkamer en berging. Een ruime private parking voor bewoners en gasten.Vg,Wg,Gdv,Gvv (ref: 3964826)

Meer details

Kampenhout buitengewoon huis Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 262 m2
Prachtige, bijna volledig gerestaureerde hoeve met 5 slaapkamers , kleine loods en extra garage. Omvat : gelijkvloers : hal met bureel . Een ruime zuid gerichte living met aansluiting op het terras , de keuken en bijkeuken. Een kleine loods met poorthoogte van 3,40 m en extra garage + aparte fietsenstalling. Het geheel is omheind, heeft een binnenkoer en is gelegen aan de rand van een groot agrarisch gebied. Boven zijn er 5 slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. VG,Wg, Gdv, Gvkr, Gvv (ref: 3876675)

Meer details

Kortenberg appartement Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 100 m2
Mooi appartement met 2 slaapkamers en ondergrondse autostaanplaats en kelder, gelegen op wandelafstand van station en het centrum van Kortenberg. Omvat op de eerste verdieping ( geen lift) hal met toilet en berging. Een ruime living met zuid-west gericht vernieuwd terras. Een aparte ruime keuken, nachthal met 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. Vg,Wg,Gdv,Gvkr. (ref: 3840825)

Meer details

Kampenhout huis Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 150 m2
woning met 3 slaapkamers , afgesloten tuin en parkings. Deze woning werd in 2009 nieuw gebouwd, en deels gerenoveerd .Omvat: Gelijkvloers , Hal met toilet, een zeer ruime living van 50m² ( salon, eetkamer en tv ruimte) met aansluitend een volledig ingerichte keuken. Een hobby of slaapkamer en badkamer met ligbad , douche. Op de eerste verdieping zijn er nog 2 extra slaapkames van ieder 16m² en een ruime zolder. Aansluitend aan de keuken en living een pergola en extra tuinberging. de tuin is volledig afgesloten.Vg,Wg,Gdv,Gvkr,Gvv. (ref: 3824834)

Meer details

Machelen bungalow Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 136 m2
Prachtige bungalow met 3 slaapkamers, volledig onderkelderd op een terrein van 39 are. Omvat :Gelijkvloers :hal met toilet . Een mooie zuidgerichte living met toegang tot terras, tuin en en keuken. Een nachthal met 3 slaapkamers en badkamer met ligbad en douche. De woning heeft een ondergrondse garage en is verder volledig onderkelderd. (ref: 3770388)

Meer details

Kampenhout huis Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 302 m2
Totaal te renoveren woning op zuidoost gelegen terrein van14 are. De huidige woonoppervlakte bedraagt 302m². Het terrein is 100 m. diep en is achteraan bereikbaar via een veldwegel.Vg,Wg,Gdv,Gvkr,Gvv. (ref: 3758486)

Meer details

Bonheiden huis Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 180 m2
Eéngezinswoning met 2 slaapkamers en een afgesloten tuin. Omvat op het gelijkvloers: Inkom met ruime living met aansluitend een volledig ingerichte keuken . Een veranda met toegang tot de tuin , badkamer met ligbad, en 2 ruime bergingen. Om de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers van 15m² en een vast trap die het mogelijk maakt om een 3e slaapkamer in ter richten op de dakverdieping. Vg,wg,Gdv, Gvkr, Gvv. (ref: 3748176)

Meer details

Kampenhout huis Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 115 m2
Bungalow met 2 slaapkamers op toplocatie. Deze woning is gelegen aan de Wildersedreef in Kampenhout op een terrein van 18 are 80 ca met zicht op de dreef en achterliggende velden. Omvat : hal met toilet. Een ruime living met toegang tot veranda en terras . Geïnstalleerde keuken, nachthal met badkmamer en 2 slaapkamers .Er is ook een garage en zolder. Vg,Wg,Gdv,Gvkr,Vv (ref: 3716699)

Meer details

Kampenhout huis Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 207 m2
Prachtige woning met 2 slaapkamers in een landelijke en groene omgeving. Deze woning is als volgt ingedeeld. Hal, een ruime zonovergoten living met zicht en toegang tot de tuin. Een ruime super ingerichte keuken, hal en nachthal met toegang tot de 2 slaapkamers en badkamer met douche en ligbad. Verder heeft deze woning een ruime zolder en is ze volledig onderkelderd. Er is een grote garage en carport op een domein van 13 are.Vg,Wg,Gdv,Vv (ref: 3714901)

Meer details

Machelen buitengewoon huis Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 300 m2
Polyvalent gebouw met tal van mogelijkheden dat gelegen is nabij de luchthaven en omvat 187 m² (+100 m²) loods en 300 m² woon- of bureelruimte. De loods kan met 100 m² worden uitgebreid waarbij er nog voldoende ruimte overblijft voor parking en op- en afritten. Het woongdeelte omvat momenteel 3 slaapkamers, 2 badkamers en een keuken met aparte eetkamer en kan gebruikt worden als woongelegendheid met kantoor. Vd,Wg,Gdv,Gvkr,Gvv (ref: 3700831)

Meer details

Machelen gebouw voor gemengd gebruik Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 300 m2
Polyvalent gebouw met tal van mogelijkheden dat gelegen is nabij de luchthaven en omvat 187 m² (+100 m²) loods en 300 m² woon- of bureelruimte. De loods kan met 100 m² worden uitgebreid waarbij er nog voldoende ruimte overblijft voor parking en op- en afritten. Het woongdeelte omvat momenteel 3 slaapkamers, 2 badkamers en een keuken met aparte eetkamer en kan gebruikt worden als woongelegendheid met kantoor. Vd,Wg,Gdv,Gvkr,Gvv (ref: 3692211)

Meer details

Kortenberg dakappartement Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 98 m2
Prachtig dakappartement met schitterend verzicht. Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping ( met lift) op het einde van een doodlopende straat ( rustig) , en ligt op wandelafstand van het De Walsplein in Kortenberg. Het omvat een ruime zuidgerichte living en keuken met terras. Nachthal met toilet en badkamer en 2 slaapkamers aan de achterkant ( oosten ). Er is nog een private garage en kelder. Vg Wg,Gdv,Gvkr. (ref: 3635714)

Meer details

Kampenhout huis Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 154 m2
Driegevelwoning met 3 slaapkamers , garage en tuin met landelijk verzicht. Omvat gelijkvloers : hal en een ruime living met veel lichtinval . Een aparte en volledig ingerichte keuken met aansluitend een veranda en tuinberging. Boven zijn er drie slaapkamers en de grote zolderruimte kan nog bijkomend worden ingericht . Living, keuken en veranda hebben zicht op de tuin en een prachtig verzicht. Vg,Wg,Gdv,Gvkr,Gvv. (ref: 3630639)

Meer details

Willebroek appartement Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 55 m2
Prachtig appartement voor startend koppel of mooie belegging, met 1 slaapkamer en gelegen in het centrum van Willebroek. Omvat in een kleine gezellige residentie op de tweede verdieping ( lift aanwezig) een hall met toilet, Mooie living met open volledig ingericht keuken. Een nachthal met 1 grote slaapkamer , mooie badkamer met ligbad / douche ,en een ruime berging. Gelijkvloers heeft u een gemeenschappelijkete berging ( fiets). Contacteer ons per mail voor een bezoek. (ref: 3622700)

Meer details

Kortenberg appartement Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 98 m2
Rustig gelegen appartement met 2 slaapkamers, keder en garage. Omvat op de tweede verdieping : Hal met toilet. Een ruime zuid-west gelegen living met terras en aansluitend een volledig geïnstalleerde keuken.Een badkamer met ligbad en 2 slaapkamers met terras aan de oostkant van het gebouw. Garage en kelder. Vg,Wg,Gdv,Gvkr, Gvv. (ref: 3595841)

Meer details

Kampenhout bouwgrond Verkocht  
Mooie villagrond in het woonpark " Ter Bronnen"., op wandelafstand van een uitgestrekt natuurgebied. Het perceel heeft een oppervlakte van 14a 40 ca met een zuidgerichte tuin. De grondoppervlakte voor bebouwing bedraagt 262,5m², en de boscompenstiepremie is reeds door de verkoper betaald.Vg,Wp,Gdv,Gvkr,Vv (ref: 3559547)

Meer details

Kampenhout gebouw voor gemengd gebruik Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 183 m2
IN OPTIE :Deze woning met meerdere mogelijkheden is momenteel ingericht als woning + gelijkvloerse zorgwoning van 35 m². Deze ruimte kan ook voor andere doeleinde ( hobbyruimte, zelfstandige activiteit) gebruikt worden. De hoofdwoning bevat : Hall met toilet. Een ruime living met aansluitend een volledig ingerichte keuken en veranda. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een dressing, bureelruimte en twee badkamers. Gelijkvloers is een polyvalente ruimte van 35m² bereikbaar via de centrale inkom en een aparte toegangsdeur.VgWg,Gdv,Vv (ref: 3539106)

Meer details

Kampenhout bungalow Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 180 m2
Prachtige bungalow met 3 slaapkamers en bureelruimte. Omvat gelijkvloers : Hall met toilet en bureelruimte. Een zuid gerichte living en keuken met berging. Nachthal met toegang tot drie slaapkamers en een badkamer met douche/ligbad. Vg,Wg,Gdv,Vv (ref: 3518986)

Meer details

Machelen huis Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 116 m2
Eéngezinswoning in half open bebouwing met 2 slaapkamers en kleine tuin .Deze op te frissen woning omvat : Hal, zuid gerichte living en keuken met toegang tot de afgesloten tuin. Een badkamer me douche en 2 slaapkamers op de eerste verdieping.Vg,Wg,Gdv,Gvv (ref: 3466598)

Meer details

Zaventem Sint-Stevens-Woluwe appartementsgebouw Verkocht  
Beleggingsvastgoed,bestaande uit 10 woningen met ieder 2 of 3 slaapkamers, garage en tuintje. Momenteel allen verhuurd met een rendement van 4,17 %. Deze woningen liggen op de grens tussen Zaventem en Sint-Stevens Woluwe en worden vlot verhuurd.Bezoek en info uitsluitend via kantoor. Vg,Wg,Dv,Gvkr,Gvv. (ref: 2450410)

Meer details

Lijst van de panden die met uw criteria overeenkomen: 28
Powered by WHISE