Lijst van de panden die met uw criteria overeenkomen: 20

    Stad Type Doel Prijs
Kampenhout bungalow te huur € 1.100
Bewoonbare oppervlakte: 115 m2
Deze bungalow met uitzonderlijke ligging omvat gelijkvloers : hal met toilet. En ruime living met aansluitend veranda en terras met verzicht op aanliggend natuurgebied en golfterrein. Een uitgeruste keuken, hal met twee slaapkamers en een nieuwe badkamer met inloopdouche .Garage en parking en een grote zuid gerichte tuin. Contacteer ons per email voor een bezoek. (ref: 3980248)

Meer details

Zaventem uitzonderlijk appartement te huur € 700
Bewoonbare oppervlakte: 55 m2
Gelijkvloers appartement van 55m² met 1 slaapkamer en ondergrondse autostaanplaats met een centrale ligging tussen Brussel, luchthaven en platteland omvat : ruime living met open , volledig geïnstalleerde keuken. Grte badkamer en slaapkamer van 14m². Ondergrondse autostaanplaats en kelder. Contacteer ons per email voor een bezoek. (ref: 3976925)

Meer details

Kortenberg gelijkvloerse verdieping te huur € 770
Bewoonbare oppervlakte: 90 m2
Gelijkvloers appartement met terras, 2 slaapkamers en ondergrondse garage op wandelafstand van het centrum en tegenover het abdijpark.Omvat gelijkvoers : hal met toilet. Een ruime living met aansluitend de keuken. Nachthal met 2 slaapkamers, badkamer en berging. Achteraan een ruim terras, en een ondergrondse garage. Contacteer ons per mail voor een bezoek (ref: 3972324)

Meer details

Kampenhout bungalow te huur € 1.100
Bewoonbare oppervlakte: 160 m2
Prachtige bungalow in woonpark met een groene omgeving. Omvat gelijkvloers : hal met toilet. Een ruime living met aansluitend een volledige ingerichte keuken + berging . Toegang tot terras en tuin. Nachthal met 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. Een garage van 31m² + een hobbyruimte van 50m². Contacteer ons per e-mail voor een bezoek. (ref: 3937299)

Meer details

Lier Koningshooikt appartement te huur € 650
Bewoonbare oppervlakte: 90 m2
Gerenoveerd appartement met terras en 2 slaapkamers en garage. Omvat op de eerste verdieping, hal met toilet. Een ruime living met aansluitend een nieuwe keuken. Een badkamer met ligbad en 2 slaapkamers + dressing. Garage en kelder. Contacteer ons per email voor een bezoek. (ref: 3823248)

Meer details

Kampenhout huis Verhuurd  
Bewoonbare oppervlakte: 138 m2
Prachtige woning met 4 slaapkamers en kleine afgesloten tuin . Omvat gelijkvloers : hal met dressing. Grote zuidgerichte living met terrrs en tuin en een volledig ingerichte keuken + berging. Een nachthal met klein bureel. Op de eeste verdieping zijn er 4 grote slaapkamers en een badkamer met ligbad. Tot slot een aparte doucheruimte., een ruime zolder en parking voor 2 wagens. Contacteer ons per e-mail voor een bezoek. (ref: 3937220)

Meer details

Kampenhout dakappartement Verhuurd  
Bewoonbare oppervlakte: 96 m2
Gezellig dakappartement met 2 slaapkamers,terras en garage; Omvat op de 2e verdieping (geen lift) : hal met toilet. Een grote living en aansluitend een ruime ingerichte keuken. Nachthal met 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad. Kleine garage.Contacteer ons per email voor een bezoek. (ref: 3919558)

Meer details

Machelen appartement Verhuurd  
Bewoonbare oppervlakte: 80 m2
Prachtig appartement met 2 slaapkamers terras en autostaanplaats. Omvat op de eerste verdieping (met lift) hal met toilet. Een ruime zuidgerichte woonkamer met klein terrras en volledig ingerichte keuken + berging. Twee slaapkamers , overdekt terras en badkamer met douche. Een ondergrondse autostaanplaats en private kelder. Contacteer ons per mail voor een bezoek. (ref: 3919362)

Meer details

Kortenberg appartement Verhuurd  
Bewoonbare oppervlakte: 90 m2
Rustig gelegen op het einde van een doodlopende straat en op wandelafstand van het centrum . Appartement met 2 slaapkamers , 2 terrassen en afgesloten garage. Omvat op de eerste verdieping ( met lift) hal + toilet . Zuid- west gerichte living en volledig ingerichte keuken. Slaapkamers en living hebben een terras.Badkamer met ligbad. Contacteer ons per email voor een bezoek. (ref: 3887372)

Meer details

Kortenberg gelijkvloerse verdieping Verhuurd  
Bewoonbare oppervlakte: 110 m2
Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, kelder en garage. Omvat op het gelijkvloers : Een ruime living van 40m² met aansluitend een volledig ingericht keuken. Een nachthal met toilet/vestiare, 2 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad/ douche. Kelder en aparte garage. Geen huisdieren toegelaten. Contacteer ons per email voor een bezoek. (ref: 3877805)

Meer details

Leuven Wijgmaal bel-etage Verhuurd  
Bewoonbare oppervlakte: 263 m2
Volledig gerenoveerde Bel-etage. Omvat op de eerste verdieping een toilet, en een living van 47m² met aansluitend een tuingerichte veranda en volledig geïnstalleerde keuken.Op de tweede vedieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. Gelijkvloers, Hal met berging, wasplaats en garage voor 2 wagens (45m²). De tuin is volledig omheind maar huisdieren zijn niet toegelaten. Contacteer ons per mail voor een bezoek. (ref: 3875317)

Meer details

Kortenberg appartement Verhuurd  
Bewoonbare oppervlakte: 100 m2
Prachtig appartement met 2 slaapkamers, garage en kelder, gelegen tussen het station en het centrum van Kortenberg. Omvat op de eerste verdieping (lift aanwezig) hall, Een ruime living met aansluitend een volledig ingerichte keuken. Nachthal met toilet en een kleine vestiare. 2 slaapkamers , en een zeer ruime badkamer. Berging kelder en privé garage. Onmiddellijk vrij . Contacteer ons per mail voor een bezoek (ref: 3873709)

Meer details

Steenokkerzeel Perk huis Verhuurd  
Bewoonbare oppervlakte: 130 m2
Ruime bel-etage nabij het centrum van Perk. Omvat, gelijvloers, hal, berging en garage. Op de eerste verdieping een grote living met ruime keuken. Een nachthal met 2 slaapkamers en badkamer met ligbad. Niet geschikt voor huisdieren. Contacteer ons per mail voor een bezoek. (ref: 3867667)

Meer details

Kortenberg dakappartement Verhuurd  
Bewoonbare oppervlakte: 90 m2
Dakappartement met 2 slaapkamers en autostaanplaats gelen aan het abdijpark. Omvat , een hal met toilet. Een ruime living en aansluitend een volledig ingerichte keuken. Nachthal met berging, badkamer met ligbad/ douche en 2 ruime slaapkamers.Contacteer on per mail voor een bezoek. (ref: 3867260)

Meer details

Kampenhout duplex Verhuurd  
Bewoonbare oppervlakte: 140 m2
Prachtig appartement met groot zuid gericht terras en 3 slaapkamers, autostaanplaats en zolder. Omvat op de eerste verdieping ( geen lift) hal met toilet. Een zeer ruime living met toegang tot het terras en een volledig ingerichte keuken + koele berging. Boven zijn er 3 slaapkamers , badkamer met douche en bad en een wasplaats. Tot slot heeft u privé een ruime zolder en ondergrondse autostaanplaats. Contacteer ons per email voor een bezoek. (ref: 3867190)

Meer details

Kortenberg villa Verhuurd  
Bewoonbare oppervlakte: 160 m2
Prachtige villa met 3 slaapkamers met uitzonderlijke ligging. Omvat gelijkvloers : hal met toilet. Een zeer ruime living met zicht en toegang tot de prachtige tuin. Volledig ingerichte keuken ( nieuwe toestellen ) met aansluitend de berging en kelder.Op de bovenverdoieping zijn er 3 grote slaapkamers en een dressing. De badkamer is uitgerust met een grote douche.Contacteer on sper mail voor een bezoek (ref: 3854558)

Meer details

huis Verhuurd  
Bewoonbare oppervlakte: 130 m2
Charmante woning in hoevestijl met kleine tuin en 3 slaapkames. Omvat gelijkvloers : hal met toilet en badkamer . Een ruime living , een eetkamer en volledig geïnstalleerde keuken.Op de eerste verdieping 2 ruime slaapkamers en afgewerkte zolderkamer van 23m². Eenbadkamer met ligbad en douche. Een afgesloten tuin , tuinberging, kelder en carport. Contacteer ons per mail voor een bezoek. (ref: 3847291)

Meer details

Leuven Heverlee uitzonderlijk appartement Verhuurd  
Bewoonbare oppervlakte: 120 m2
Prachtig dakappartement met 3 slaapkamers, bureelruimte en een groot terras (17m²). Omvat op de 3e verdieping , hal, een ruime living met aansluitend de eetkamer en volledig geïnstalleerde keuken + berging. Nachtal met badkamer , slaapkamer en bureel. Living, bureel en slaapkamer hebben toegang tot het terras. Boven nog 2 extra slaapkamers. Een private berging en afsluitbare garage. Contacteer ons per mail voor een bezoek. (ref: 3847261)

Meer details

Steenokkerzeel huis Verhuurd  
Bewoonbare oppervlakte: 200 m2
Mooie villa met grote tuin nabij het centrum van Steenokkerzeel. Omvat gelijkvloers, hal met dressing en toilet. Een ruime living van 43m². Volledig ingerichte keuken (20m² met aparte zithoek.Een dubbele garage die kan gebruikt worden als hobbyruimte met zicht op de tuin.Op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. Deze woning wordt volledig nieuw geschilderd. Contacteer ons per email voor een bezoek. (ref: 3844525)

Meer details

Kortenberg appartement Verhuurd  
Bewoonbare oppervlakte: 90 m2
Ruim appartement met terras, 2 slaapkamers, op wandelafstand van het centrum van Kortenberg.Omvat op de 2e verdieping ( met lift) een hal met toilet. Een ruime living met terras en aansluitend een volledig ingerichte keuken met berging.Nachthal , badkamer en wasplaats. 2 slaapkamers. Een ondergrondse afgesloten garage en een privé parking achter het gebouw. Contacteer ons per email voor een bezoek. (ref: 3823186)

Meer details

Lijst van de panden die met uw criteria overeenkomen: 20
Powered by WHISE